تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

روحانی: استانداران به کمک خانواده‌های آسیب‌دیده حادثه آبان بشتابند

رئیس‌جمهوری با اشاره به حوادث اخیر تاکید کرد که استانداران با سرکشی به خانواده ها و افراد آسیب‌دیده به کمک آنان بشتابند و از خانواده‌های حادثه‌دیده دلجویی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 10
کد خبر: ۳۰۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در دیدار استانداران سراسر کشور که وزیر کشور و معاونان وی نیز حضور داشتند، با تشریح ویژگی های بودجه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی،  اتمام پروژه های نیمه تمام و صرفه جویی در تمامی ابعاد و تلاش برای تنظیم امور استان ها بر اساس اولویت ها را ضروری دانست.

 

روحانی با طرح نمونه هایی از ضرورت ها و اولویت های اقتصادی، وظیفه اصلی استانداران را خدمت به مردم و برخورد خدمت صادقانه و شفاف با آنان خواند و اظهارداشت: گفت و گو با قشرهای گوناگون مردم و مطرح کردن مشکلات موجود و تلاش‌ها و عملکرد دولت، همراهی قاطبه مردم را به دنبال دارد و مردم فهیم ایران دولت خود را تنها نخواهند گذاشت.

 

رئیس جمهوری با اشاره به حوادث اخیر تاکید نمود که حتماً استانداران با سرکشی به خانواده ها و افراد آسیب‌دیده به کمک آنان شتافته و از خانواده‌های حادثه‌دیده دلجویی کرده و حداکثر کمک و همراهی را با آنان داشته باشند.

 

وی افزود: مردم با مشکل مواجه هستند و ما باید ضمن برنامه ریزی برای حل مشکلات آنان ، وضعیت و شرایط تحریم و اقدامات دولت را برای مردم بازگو کنیم و در راه حل ها از آنان یاری بخواهیم.

 

روحانی از استانداران خواست که اصلاح قیمت سوخت را که اقدامی ملی و تصمیمی از سوی کل نظام بود، با اهداف این طرح که کمک به قشرهای آسیب پذیرتر و قدمی در جهت عدالت و رفع تبعیض بوده است ، برای مردم توضیح دهند و اگر پیشنهادی برای اصلاح امور و بهتر شدن زندگی مردم دارند به دفتر رئیس جمهوری اعلام نمایند.

 

رئیس جمهور همچنین با تشریح نتایج برجام و مشکلات پس از خروج آمریکا از این توافق و همچنین تلاش‌های دولت و نظام برای اداره کشور در شرایط تحریم های حداکثری، بر اجماع و همدلی همه مسوولان نظام به عنوان ضرورتی برای عبور سریعتر از این مرحله تاریخی اشاره داشت.

 

در این نشست شماری از استانداران نیز گزارشی از حوزه ماموریت خود ارایه کرده و برنامه ها و مطالبات استان های خود را با رئیس جمهوری در میان گذاشتند.

 

پیش از سخنان رئیس جمهوری ، وزیر کشور و معاونان وزارت کشور نیز گزارشی از وضعیت استان‌ها و ستادهای تشکیل شده در جهت اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت ارائه کردند.

 

در این گزارش ها همچنین برنامه‌های آتی این وزارتخانه در ارتباط با اصلاح روش‌ها و بهبود مناسبات ارتباطی با استان‌ها، تشریح شد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر